Mai bine sa n-ai loc sa treci prin depozit, de lazi, butoaie si frigidere burdusite cu sticle, decat sa ramai pe uscat, in prelungiri. La cat au carat, aici ospatarii ar fi fost mai castigati sa traga o conducta directa, de la fabricile de bere.

Dincoace, 200 de spanioli si-au facut rezervari online. Nu se stie cat de tara ii va incinge finala asa ca si pentru pahare si halbe e nevoie de
 rezerve.

Chiar trebuie sa fie masive, de vreme ce proprietarii acestui bar si-au propus sa mentina oferta 1+1 la berile draft. Asadar, cu cateva zeci de euro suporterii ar putea chiar umple un asemenea recipient... pentru ca aceasta este adevarata oferta. Sa-ti stingi setea avand alaturi de masa singura copie oficiala a Cupei Campionilor Europeni castigate de Steaua in 1986.' 

Asadar, pregatirile au inceput de fapt cu multe luni in urma.

In schimb, pentru restaurante acum se umplu camarile si se ticsesc frigiderele. Unii se asteapta la cereri de mese frugale, bazate pe gratare rapide si cartofi prajiti. Altii nu uita ca cei din tribune sunt totusi turisti care ajung prima data in tara mamaligii si a ciorbei de burta.

Ca sa-i putem drege pe suporteri cu sarmale dupa explozia de entuziasm si abundenta de bere s-a ajuns la concluzia ca munca trebuie inceputa de astazi. Nu uitati ca, dupa metoda traditionala, dupa ce faci compozitia si umpli foile, sarmalele trebuie fierte timp de o ora, 2-3 zile la rand.

Primii turisti ajunsi la Bucuresti deja au parte de acest belsug. Aflam de la un grup de italieni relaxati dupa drum un prognostic al meciului mult asteptat.

- Cine crezi ca va castiga dintre cele doua echipe?

- Spaniolii!