Luxul din Dubai l-a vrajit pe omul de afaceri Florin Vlas, care s-a hotarat sa investeasca in paradisul turismului. Emiratul este acum in plina criza financiara, din cauza datoriilor de 60 de miliarde de dolari facute de un fond de invetitii.

Piata imobiliara s-a prabusit, iar preturile au scazut dramatic. Asa ca romanul a pus ochii pe doua hoteluri, care au impreuna in jur de 300 de camere.

Vlas are trei hoteluri si in Targu Mures. Simte insa ca ar putea sa dea lovitura, numai ca specialistii il indeamna la prudenta. "Ar putea fi o achizitie foarte buna, dar avand in vedere ca exista riscuri foarte mari se poate schimba aceasta situatie", este de parere Mirabela Tiron - redactor la Ziarul Financiar.

Negocierile sunt in toi, spune cu optimism romanul, care se viseaza proprietar de hoteluri in Dubai. El spera ca in scurt timp sa si semneze contractul. Investitorul spune ca pentru o parte din bani a facut credite si mai are un singur pas: va trebui sa aiba o discutie cu seicul, iar asta va dura putin, in functie si de timpul acestuia.

Daca isi duce visul pana la capat, omul nostru este gata sa angajeze receptioneri, chelneri si cameriste din Romania ca sa ii ajute si pe altii.