Voicu Oprean este un afacerist de milioane. A umblat prin lume dar s-a intors in cele din urma acasa. Este cel care a introdus in Romania Traffic Message Channel, un sistem care iti arata care sunt zonele din trafic cu probleme si te ajuta sa eviti aglomeratia.

Voicu Oprean a umblat prin lume, dar a emigrat in Romania, dupa cum ii place sa spuna. S-a angajat, a fost dat afara si s-a apaucat de afaceri pe propriile picioare. Are acum o firma de IT, peste 300 de angajati si e convins ca daca gandesti inovativ si constructiv...criza nu exista. Si el demonstreaza din plin aceasta teorie.
Voicu Oprean

Pe dealurile din jurul Clujului, intr-o dimineata racoroasa, un roman trage tare, se lupta sa ajunga pe culmi, sa castige. Rade de orice greutate intalnita in cale si nu renunta. Porneste mai mai departe pe jos. Se numeste Voicu Oprean si este un campion. In business. Are peste 300 de angajati si afaceri pe 4 continente.

Cand intri in firma pe care o conduce, nu prea intelegi care este obictul de activitate. In hol este improvizata o taraba. La subsol e bar. Prin urmare aici e o firma de IT. Povestea de succes a lui Voicu Oprean incepe la sfarsitul anilor '90 in America. A terminat la Cluj facultatea de informatica, s-a angajat peste Ocean, dar repede s-a intors acasa.

Cand s-a intors in Romania s-a angajat intr-o firma. A fost dat afara pentru ca isi aloca prea mult timp studiilor. A pornit de unul singur un business in domeniul IT. Iar acum are o cifra de afaceri care sare de 8 milioane de euro in fiecare an, cu cresteri de 300 la suta pe an. Gandeste si vinde solutii care usureaza viata si il ajuta pe omul modern. Acum are un contract cu o firma de deszapezire din Cluj.

Din birou, cu un singur click, seful poate sa vada unde sunt si ce-i fac angajatii. Un sistem care usureaza si eficientizeaza munca.

Citeste continuarea pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro