Lansarea versiunii cloud transforma solutia de facturare deja consacrata intr-una de business si aduce astfel avantaje sporite utilizatorilor. Fata de versiunile anterioare, Smart Bill Cloud poate fi instalat si pe dispozitive mobile cu Android si iOs si poate fi accesata direct din web browser, fara a fi necesara instalarea prealabila a unui program. Toate aceste functionalitati sunt interconectate si sincronizate, putand fi utilizate simultan de catre mai multi utilizatori din companie in timp ce datele sunt stocate intr-o singura baza de date securizata in cloud.

Smart Bill Cloud ofera utilizatorilor oportunitatea de a emite facturi, chitante, avize si proforme in mai putin de 30 de secunde, in timp ce modelele de chitante si facturi personalizate disponibile in aplicatie asigura profesionalismul si calitatea documentelor.

Smart Bill Cloud ofera utilizatorilor accces simultan la programul de facturare, de pe orice dispozitiv conectat la internet, telefon, laptop, tableta sau desktop. Acestia pot avea drepturi distincte in program, iar contabilul poate avea la randul lui acces direct si isi poate prelua singur documentele

Smart Bill cloud calculeaza in mod automat preturile, cursul valutar si TVA-ul, ajutand astfel utilizatorii sa nu faca greseli, in timp ce problema pierderii datelor este eliminata, Smart Bill Cloud fiind stocat pe servere securizate si putand fi accesat oricand, de oriunde. 

"Smart Bill Cloud reprezinta pentru facturare ceea ce Internetul a reprezentat pentru computere, ducand intregul proces la un alt nivel. Factura si urmarirea incasarilor sunt in centrul proceselor de business ale oricarei afaceri, iar accesul la documente si informatii oricand, de oriunde si de pe orice dispozitiv, reprezinta un atu urias pentru multe afaceri din Romania. In plus, datele acestora sunt pastrate in siguranta pe un server online!", a declarat Radu Hasan, fondator si CEO Smart Bill.

Smart Bill Cloud simplifica operatiunile de zi cu zi ale intreprinderilor mici si mijlocii, iar impactul acesteia nu a trecut neobservat numarandu-se printre aplicatiile finaliste in Business Wall of Fame, competitie organizata de Romtelecom si hub:raum care isi propune sa premieze cele mai bune aplicatii de business. Castigatorii concursului vor fi anuntati oficial pe data de 15 august, dupa incheierea perioadei de jurizare. 

Mai multe detalii despre Smart Bill Cloud si beneficiile companiilor care aleg sa-l utilizeze sunt disponibile online la http://www.facturionline.ro 

Infiintat in 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan si Mircea Capatana, Smart Bill este astazi cea mai apreciata solutie de facturare de pe piata locala.

Compania are peste 23.000 de clienti, de la persoane fizice autorizate pana la firme mari, institutii sau persoane publice. Peste 250.000 de documente de facturare sunt emise lunar utilizand programul de facturare Smart Bill, iar valoarea totala a acestora depaseste 1 miliard euro/an.