1. O afacere cu tricouri personalizate

Daca ai un simt al umorului dezvoltat sau daca esti un bun designer poti incerca un astfel de business . Dupa ce iti faci cateva schite sau daca ai cateva idei bune, urmatorul pas este sa te duci la o firma care poate sa le printeze si atata vreme cat ai o cerere pentru tricourile tale vei avea si profit.

2. Creare de site-uri

Ai experienta in HTML si grafica? Poti castiga bine din crearea de site-uri sau logouri pentru firme mici. Poti castiga de la 200 la 1.000 de lei pentru un site, in functie de complexitatea acestuia, dar preturile pot urca pana la 4.000 de lei sau chiar mai mult. Asadar, daca esti pasionat si ai cunostinte in domeniu, aceasta afacere ar putea sa fie foarte profitabila.

3. Vanzarea de obiecte de arta sau produse handmade

Tinerii cu inclinatii spre arta ar putea sa isi vanda creatiile pentru un profit decent. Daca esti in acesta situatie poti sa iti faci cunoscute operele fie in campusul facultatii tale  fie pe site-urile de socializare sau iti poti crea un site special pentru vanzarea lor. De asemenea, poti participa la evenimente de arta unde iti poti expune lucrarile si, daca au success, pot ajunge sa expui intr-o galerie de arta, unde for putea fii vandute mult mai bine.

4. Reprezentant Avon

“Esti propriul tau sef !” Asta spun cei de la Avon daca alegi sa fii reprezentant pentru firma lor. Pe langa faptul ca ai un program flexibil si poti sa aloci cat timp doresti acestei activitati, beneficiezi de inscriere si instruire in promovare gratuite. De asemenea, poti participa la cursuri de machiaj si cosmetica fara nici un cost. 

5. Poti sa dai meditatii

In primul an de facultate multi studenti vad materia mult prea dificila sau nu isi dau interesul pe parcursul semestrului, iar in sesiune au nevoie de meditatii. Daca esti un student bun si ai rabdarea necesara pentru a explica, poti castiga bine pentru 2 ore de “munca” in care iti ajuti colegii.