Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online, pana pe data de 18 aprilie, la http://akcees.com/workshop. 

Noua sesiune de training este dedicata dezvoltarii brandului personal, care poate deveni un instrument puternic pentru orice tanar, atunci cand este dezvoltat constient și aliniat obiectivelor personale si profesionale. Aceasta va fi livrata de Paul Olteanu, trainer profesionist, speaker si coach cu mai bine de opt ani experienta in training, coaching si consultanta in domenii precum psihologia comunicarii, discurs public, branding personal si dinamici de grup.

Paul este unul dintre primii cinci consultanti din Europa certificati in Story-based Transformation Process, o metodologie care foloseste povestile pentru a genera transformari personale si organizationale rapide. Este si trainer si coach certificat in Process Communication Model, teorie de personalitate premiata pe care NASA o foloseste in selectia si pregatirea echipelor si in training-ul presedintilor americani.

Trainerul ii va ajuta pe cei prezenti sa isi dea seama ce se afla in spatele brandului personal, care sunt pasiunile, valorile si motivatiile lor. Urmatorul pas este discutarea pozitionarii personale din perspectiva individului ca brand; se va vorbi despre diferentiator, poziționare, nisare sau alegerea mixului de comunicare personala. 

"Brandingul personal devine astfel nu un lux rezervat doar directorilor de multinaționala si antreprenorilor, ci o necesitate  specifica oricarui om ce isi doreste sa fie gasit, recunoscut si remunerat pentru ce stie sa faca cel mai bine", declara Paul Olteanu.

Studentii si tinerii absolventi cu varste cuprinse intre 18 și 28 de ani pot aplica pentru a participa gratuit la eveniment completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop pana sambata, 18 aprilie. Selectia participantilor este realizata de un juriu de specialitate, iar finalistii vor fi anuntati miercuri, 22 aprilie.