Accor a semnat un contract de management cu partenerul și investitorul local, Business Hotels Investment, companie membră a Niro Investment Group.

La finalizare, hotelul operat sub marca Swissôtel va cuprinde 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, o piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată pentru întâlniri de business şi organizarea de evenimente corporate.

Cu o investiție de până la 60 de milioane de euro, anunțată de Niro Investment Group, noul proiect urmează să fie deschis în 2021 și va fi cel mai înalt hotel din București.

Situat pe Bulevardul Expoziției, hotelul se află la 10 minute de Aeroportul Otopeni și în imediata vecinătate a unui nucleu de afaceri ce găzduiește sediile a numeroase corporații și inclusiv a Romexpo, cel mai mare centru expozițional din România.

Consultanța de business în cadrul tranzacției a fost oferită proprietarului de către compania Beaufort Global, una dintre cele mai mari firme de investiții, dezvoltare și administrare de active.

Swissôtel este unul dintre cele mai cunoscute branduri elvețiene din lume, cu peste 30 de hoteluri contemporane la nivel mondial.