De exemplu, in centrul Bucurestiului, preturile apartamentelor cu trei camere pornesc chiar de la 54.000 euro. Este si cazul unui apartament cu trei camere, cu o suprafata totala de 61 de metri patrati, situat pe Bulevardul Unirii. Pretul de la care porneste licitatia este de 234.000 de lei (aproximativ 54.000 euro).

Un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 50 de metri patrati, situat tot in zona Unirii, este licitat incepand cu 231.200 lei (in jur de 53.000 euro).

In cazul unui apartament cu patru camere, construit pe doua nivele, cu o suprafata de 67,5 metri patrati, situat in centrul Capitalei, pretul de pornire incepe de la 346.150 lei (circa 80.000 euro).

“Fata de nivelul la care erau evaluate acum doi ani apartamentele de la Unirii, preturile de acum de la executari silite sunt la mai putin de jumatate”, sustin reprezentantii executari.com.

Executari.com reprezinta un portal specializat in publicarea de anunturi de executare silita, care centralizeaza anunturi imobiliare, de la agentiile fiscale si lichidatori.

Citeste si:

Google si celelalte motoare de cautare online pierd teren in fata platformelor sociale, spun executivii de la Facebook

Start-up intr-o lume de 4 trilioane de dolari. Povestea traderilor romani care gusta crema pietelor financiare. "Fiecare zi e un rollercoaster emotional"