Cea mai ieftina oferta, cea de 30.000 de euro, vine chiar de la constructorul unui bloc inca neterminat! Este vorba despre un apartament cu 45 de metri patrati utili.

Mai departe, la 31.000 de euro, oferta de doua camere este in Rahova, intr-un bloc ridicat de un particular.

Termenul de finalizare a fost septembrie 2010.

La 36.000 de euro, cu o rata de 161 de euro pe luna, poti cumpara, un apartament cu doua camere, in Rahova, bloc finalizat in 2010 si cu o suprafata utila de 55 de metri patrati!

Daca vrei sa te muti in Drumul Taberei, in Ghencea, exista un imobil inca neterminat, iar preturile sunt sub 1.000 de euro pe metrul patrat.

Un apartament de doua camere cu 45 de metri patrati costa de la 40.500 de euro.

De la 40.800 de euro in sus gasesti apartamente terminate in zona Soseaua Oltenitei.

Preferi iesirea din oras dinspre Berceni? La 45.000 de euro gasesti apartamente noi cu doua camere la 46 de metri patrati.

Mai multe oferte?

Si mai multe?

In Domnesti, gasesti apartamente cu doua camere de la 24.000 de euro cu TVA inclus. In timp ce in Pantelimon, tot un apartament cu doua camere costa 50.000 de euro.

Oferte ai si AICI!

Nu uita ca din pretul afisat poti obtine o reducere de pana la 8%. Trebuie doar sa negociezi! Daca mai ai rabdare si vrei sa vezi si alte oferte, poti incerca si la viitorul targ imobiliar: DOMUS EXPO IMOBILIARE, care are loc intre 5- 7 noiembrie  2010 la World Trade Plaza, Hotel Pullman, din Bucuresti.

Dezvoltatorii si institutiile bancare prezente vor veni cu oferte speciale pe perioada targului, discounturi oferite cumparatorilor, precum si modalitati de finantare avantajoase, promit organizatorii!

Astfel, cumparatorul unui apartament in cadrul ansambullui Vitan Residence va beneficia de mobilarea gratuita a zonei de living.

De asemenea, un apartament de 2 camere (70 metri patrati construiti) in cadrul ansambului Avangarde Rezidential va putea fi cumparat pe perioada targului cu 50.000 euro (TVA de 5% inclus), fata de pretul de lista de 57.000 euro.

Printre expozantii se numara RPF DEVELOPMENT, CORDIA RESIDENCE, DOMUS STIL, CONIMPEX COMPANY, AVANGARDE REZIDENTIAL, MERVANI INVEST, NEOCASA, FERCO INVESTMENS - LIZIERA, ENERGI-CO, BANCA ROMANEASCA, KTK DEVELOPMENT, CENTAURI, SALAJ REZIDENTIAL, ARAI, CONLUX DEVELOPMENT - NORTH LANE, APULUM 94 - RED HOUSE 1 si RED HOUSE 2, PALLADY TOWERS, MB DEZVOLTARE - LAC DE NUFERI.