Firma Autovit Bucuresti a convocat AGEA la inceputul lunii februarie, iar unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a fost aprobarea antecontractul de vanzare-cumparare a imobilului Decebal Tower incheiat cu Euro Market Services in urma licitatiei organizata pentru vanzarea proprietatii.

Decebal Tower se construieste pe un teren de circa 1.600 metri patrati si are o suprafata totala construita de aproape 10.000 de metri patrati, inclusiv parcarile subterane. Imobilul de zece etaje cuprinde 20 de apartamente de lux de doua, trei si patru camere si un penthouse situat la etajul zece, cu suprafete cuprinse intre 110 si 344 metri patrati.

Ziarul Financiar scria in luna noiembrie 2009 ca site-ul autovit. ro a fost vandut companiei sud-africane Naspers. Cei patru proprietari ai site-ului, care detin si targul de masini second hand Autovit din Vitan Barzesti, ar fi incasat aproximativ 5 milioane de euro. Potrivit ZF, site-ul a fost detinut de Cornel Parvu, Florea Parvu, Florian Nila si Irina Nila.

Citeste mai multe stiri pe www.mediafax.ro!