“Nu e adevarat. Eu nu vand nimic. E vorba de Giovani. Eu nu vreau sa imi vand terenurile”, a comentat finantatorul de la Steaua. El a admis ca are mai multe terenuri in Dobrogea, dar si in Braila si ca a avut un interes aparte pentru afacerile cu energie produsa din vant.

“Nu imi vand terenurile si cred ca am peste 10.000 de hectare in zona Braila si am si mai multe in Dobrogea si acum nu fac afaceri cu eoliene… dar nu le vand”, a mai zis Gigi Becali.

Giovani Becali nu a putut fi contactat pentru detalii.

Tot Gigi Becali declara recent ca varul sau Giovani este pe cale sa faca o afacere foarte profitabila, dupa care ar putea sa devina actionar la Dinamo.

"Giovani poate deveni actionar la Dinamo. Are acum o afacere foarte mare. Va incasa o suma foarte mare de bani pe care ii poate investeasca la Dinamo fara niciun fel de problema", spunea recent Gigi Becali.

Aceasta declaratie l-a infuriat insa pe Giovani Becali, care a facut o criza de nervi, dupa ce a aflat ca i-a fost dezvaluit planul de a investi in Dinamo.

"Gigi Becali nu va mai primi nici o informatie in viata mea! Nu va mai primi nici un secret, va dau cuvantul ca nu ii voi mai spune varului meu! Gigi Becali va mai sti doar cand este ziua mea de nastere, a sotiei si atat!", a declarat Giovani Becali.

Potrivit datelor Registrului Comertului, Giovani Becali, in acte Ioan Becali, este actionar cu 10% la compania Becali Green Energy, inregistrata in Bucuresti in sectorul 1.

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, unul dintre cei mai bogati romani, declara in august 2008 ca detine pana la 10.000 de hectare in Dobrogea, terenuri pe care intentiona sa dezvolte proiecte eoliene ce ar putea atinge un miliard de euro.

Becali spunea atunci ca are in plan sa acceseze, impreuna cu asociatii sai spanioli, inclusiv fonduri europene pentru finantarea “celei mai mari ferme eoliene din Romania”.