Orasul Alpine din New Jersey (SUA) a fost, de-a lungul timpului, resedinta unor vedete de talie internationala, de la Stevie Wonder, la Sean Combs si Lil’Kim. Tot aici se gaseste si The Stone Mansion, o locuinta extravaganta de 2.800 de metri patrati si o gradina care se intinde pe 25 de hectare. Casa are 11 dormitoare, 19 bai, un cinematograf, bar, teren de basket interior, plus o sala de receptii decorata cu aur de 18 carate si candelabre de 250.000 dolari.

Dar luxul nu se opreste aici. Bucataria principala (din cele patru) este echipata cu un cuptor de 75.000 de dolari, sertare care se pot se pot transforma in mini-frigidere si un sistem de curatare de ultima generatie, integrat in podea.

“Exista un sistem de aspirare proiectat sub podele, care are grija sa inlature orice firimitura”, spune Sherry Zimmer de la Preferred International Realty, brokerul care se ocupa de tranzactionarea locuintei, potrivit CNBC.

Proprietatea mai include o piscina cu apa sarata de 20 de metri si un jacuzzi. Exista, de asemenea, un garaj pentru 11 masini, o camera-seif si o pivnita de vinuri in care poti patrunde numai dupa autentificare biometrica.

Potrivit agentului, numai peisajul inconjurator este evaluat la cinci milioane de dolari. Terenul este inconjurat de un gard gros de 60 centimetri si este monitorizat de 29 de camere de supraveghere, ce pot fi accesate de oriunde din lume.