Arnia Software este o companie de software romano-franceza infiintata in anul 2006, cu un portofoliu clienti in Statele Unite, Anglia, Franta si Romania. Activitatea acesteia include servicii de consultanta si outsourcing, precum si dezvoltarea de produse web adresate pietei romanesti.

Prin inchirierea spatiului din Europe House, Arnia Software isi consolideaza activitatea in cadrul unui singur imobil, anterior ocupand spatii de birouri in doua cladiri localizate in zona de centru-est a Bucurestiului.

"Aceasta relocare a devenit necesara in contextul dezvoltarii dinamice a companiei", a declarat Cosmina Avram, financial director Arnia Software.

Aflata in patrimoniul grupului CA Immo, Europe House are o suprafata totala inchiriabila de 16.500 metri patrati. Prin inchirierea spatiilor de catre Arnia Software, proiectul atinge un grad de ocupare de 97%. In cladire isi desfasoara activitatea companiile Orange Romania, Metropolitan Life, BCR - Banca Pentru Locuinte, Bristol Myers-Squibb, CBRE, BSS, Qatar Airways.

CA Immo detine in Romania cinci proiecte de birouri (Europe House, Opera Center I si II, Bucharest Business Park si Riverplace), care cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de 105.000 metri patrati.

Compania va incepe in acest an dezvoltarea proiectului de birouri Orhideea Towers Bucharest, in suprafata totala de 37.000 metri patrati, localizat in zona de centru-vest a Capitalei, aproape de pasajul Basarab.