Joi, la sediul firmei era doar sora unuia dintre asociatii acuzati. Arina Hanu a lucrat opt ani in Spania si a reusit sa stranga 35.000 de euro. Visa sa isi cumpere un apartament, pentru ca are un copil de trei ani bolnav de inima care are nevoie de o ingrijire speciala. In martie 2008, a semnat un contract cu o firma si, teoretic, la 1 octombrie 2009 trebuia sa se mute. Nu s-a intamplat asa, dar banii sunt dati. A reusit sa recupereze doar 4.000 de euro.

Si Cristi Marandescu a avut incredere. Are 31 de ani si cand va implini 60 va termina de achitat creditul pe care l-a luat de la banca, pentru casa pe care nu i-a facut-o nimeni.

Constructorii ar fi strans de la clienti aproape 700.000 de euro, iar acum sunt de negasit. S-au angajat sa ridice patru blocuri, dar au facut doar unul pe care l-au lasat la rosu. Autoritatile stiu toata povestea si exista un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in dauna avutului privat.

Mai mult, potrivit Primariei Sibiu, responsabilii firmei nu ar fi avut autorizatie de constructie. Acum, niciunul nu mai raspunde la telefon.