Moxy Bucharest Old Town, cel mai nou hotel din portofoliul Apex Alliance Hotel Management și un brand Marriot, s-a deschis în mod oficial pe 20 iulie, cu pachete speciale de bun venit pentru viitorii clienți, prețuri speciale pentru persoanele care lucrează în sistemul medical și măsuri de siguranță extinse.

În prezent, hotelul are la dispoziție 119 camere și mai multe oferte pentru vizitatori. Pe lângă abonamentele clasice, cu parcare gratis sau mic dejun inclus, Moxy Bucharest Old Town va oferi și pachete personalizate oaspeților.

Moxy Bucharest Old Town este singurul hotel de pe piața locală care prezintă viitorilor săi oaspeți micul dejun „grab&go”, respectiv micul dejun care poate fi luat la pachet, dar și conceptul de „barception”, care presupune faptul că recepția hotelului funcționează și ca punct de check-in și ca bar.

Aceste inovații, alături de serviciile mobile, respectiv cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, ajută la respectarea regulilor sanitare impuse de contextul actual, evitându-se, astfel, spațiile aglomerate în interiorul hotelului și respectându-se regulile de distanțare socială.

În cadrul hotelului, zonele de întâlnire oferă scaune ergonomice moderne, pereți mari pentru scris și televizoare de 56 inch pentru proiecții. Camerele nu sunt doar camere - Moxy le oferă oaspeților săi loc pentru a se juca, cu WiFi rapid gratuit, televizoare cu 49 "și Netflix peste tot. Camerele au un design minimalist și funcțional, care se potrivește perfect nevoilor călătorilor interesați de tehnologie și de noile trenduri, pe care Moxy îi vizează, maximizând utilitatea fiecărui metru pătrat.

Moxy Bucharest Old Town este situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Doamnei 17-19.

Hotelul respectă toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către maxim două persoane / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

Investiția totală în dezvoltarea Moxy Bucharest Old Town se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro. În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe Millennials, un concept de tip boutique hotel pentru călătorul noii generații. Moxy Hotels este membru al Marriott Bonvoy, noul nume al programului de călătorie Marriott care înlocuiește Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® și Starwood Preferred Guest® (SPG).

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se concentrează pe stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată cu investitorii instituționali, proprietarii de hoteluri sau fondurile de capital privat, oferind în același timp servicii de management hotelurilor lor existente sau viitoare, cu o echipă dedicată de hotelieri pasionați. Compania deține și administrează hoteluri în România, Lituania, Letonia și Estonia.

Sursa foto: www.marriott.com