Ore intregi s-a luptat Anamaria Duma sa il evacueze pe fostul sot din cuibusorul conjugal. Culmea, miliardarul Eduard Uzunov, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din domeniul imobiliar, intra si iesea de pe proprietate fara nicio retinere doar ca sa o sfideze. In spatele lui, vila impresionanta era insa baricadata.

Usile de mii de euro au cedat destul de greu sub greutatea pietroaielor si sub privirile nepasatoare ale fortelor de ordine - jandarmi si politisti chemati sa il protejeze pe executorul judecatoresc. Surpriza a fost mare in momentul in care oamenii doamnei Duma au gasit in interior grilaje uriase de fier.

Fiecare incercare de a cuceri fortareata s-a lasat cu victime. Asa au ajuns in zona si cei de la Ambulanta. Un barbat aflat in interiorul casei fusese ranit la cap.

Ceva mai multe sange a curs insa la final cand zabrelele au fost rupte cu doua baroase cumparate special pentru evenimentul de astazi. Insa nu a mai contat nimic cata vreme misiunea a fost dusa la indeplinire, iar fosta sotie a miliardarului a reusit sa puna in aplicare decizia judecatorilor de a primi casa pana la finalul partajului. Asta chiar daca in cateva randuri Edy Uzunov a incercat sa o imbuneze.

Eduard Uzunov si Anamaria Duma sunt divortati cu acte, iar cele doua fetite ale lor au fost incredintate mamei. Cat priveste impartirea averii, urmeaza multe alte procese. Pana atunci ea ramane in casa familiei chiar daca el isi are sediul firmei tot acolo.