Cladirea facea parte din portofoliul fondului de investitii britanic Fabian, preluat de omul de afaceri Patriciu la finalul anului 2008. Evo Center One a fost dezvoltata de compania Adama, fiind finalizata in anul 2006 si achizitionata in anul 2007 de Fabian pentru 4,9 milioane de euro.

Evo Center One are o suprafata inchiriabila de circa 2.000 de metri patrati, structurata pe cinci etaje. Imobilul este construit pe un teren de 1.000 de metri patrati, iar pana anul trecut cea mai mare parte a fost inchiriata de Adama. Cladirea este amplasata pe strada Erou Iancu Nicolae din Pipera.

Potrivit lichidatorului judiciar al firmei C.H.F. Investitii, CII Melinte Razvan, imobilul este gol de la intrarea in faliment, respectiv luna septembrie a anului trecut.

Dinu Patriciu mai are in portofoliu, prin intermediul fondului Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), mai multe cladiri de birouri in Bucuresti. Omul de afaceri a vandut luna trecuta imobilul The Lakeview detinut impreuna cu AIG/Lincoln, pentru 62 milioane de euro.