Trump Ocean Club are forma unei corabii, 70 de etaje, 284 de metri inaltime si a fost inaungurat miercuri in Panama City.  Se lauda cu 47 de apartamente, 37 de ascensoare, un centru spa, unul marin, un casino si o insula cu plaja privata.

Potrivit Daily Mail, reprezentantii omului de afaceri spune despre aceasta noua investitie ca reflecta sensibilitatea moderna a noii generatii de turism de lux. Iar cei din Panama City vor sa faca din aceasta capitala o destinatie pentru turismul de lux, afacerile internationale si investitiile imobiliare.

Cladirea a fost proiectata de firma columbiana de arhitectura  Arias Serna Saravia.

Celebritatile deja se inghesuie sa-si petreaca timpul in apartamentele acestui complex de lux, unde preturile sunt intre 250. 000 si 1 milion de dolari.

Pentru cei care nu-si permit sa-si cumpere o locuinta in acest complex, dar vor sa se bucure de priveliste, o noapte la hotelul lui Donald Trump costa peste 300 de dolari.

Cei cazati in apartamentele din turn au la dispozitia lor un valet, se pot relaxa intr-o plimbare pe terasa de 900 de metri patrati sau pot inota in piscina cu vedere la ocean.

Statiunea gazduieste de asemenea si un centru de afaceri de 4200 de metri patrati.

Toate acestea reprezinta o investitie de 430 de millioane de dolari si 1000 de angajati.

Miliardarul Trump are in plan construirea unui complex la fel de maret in Toronto, Canada, dar si a unor terenuri de golf in Scotia.

Potrivit Forbes, averea omului de afaceri se ridica la 2,7 miliarde de dolari.

Sursa foto: trumpoceanclub.com