Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la constructiile ingineresti cu 7,1%, la cladirile rezidentiale cu 2,8% si la cladirile nerezidentiale cu 2,3%.

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, lucrarile de constructii s-au diminuat cu 1,2% pe fondul reducerilor la lucrarile de reparatii capitale cu 19,1% si la lucrarile de constructii noi cu 0,9%. Lucrarile de intretinere si reparatii curente au crescut cu 1,5%.

Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale si la constructiile ingineresti cu 7,9%, respectiv cu 2,7%. Cresteri s-au inregistrat la cladirile nerezidentiale cu 0,9%.

Fata de luna iulie a acestui an, in august lucrarile de constructii au crescut cu 1% ca serie bruta, crestere evidentiata pe elemente de structura, la lucrarile de reparatii capitale cu 34,4% si la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 0,7%. Lucrarile de constructii noi au scazut cu 3%.

Pe obiecte de constructii, constructiile ingineresti au crescut cu 7,9% iar cladirile rezidentiale si cele nerezidentiale au scazut cu 10,5%, respectiv cu 6,7%.

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, lucrarile in constructii au scazut cu 2,8%, pe fondul declinului lucrarilor de constructii noi cu 9,7%. Cresteri au fost la lucrarile de reparatii capitale cu 9,4% si la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 0,5%.

Pe obiecte de constructii, s-au inregistrat scaderi la cladirile rezidentiale cu 10,7%, la cladirile nerezidentiale cu 8,8% si la constructiile ingineresti cu 2,2%.