Pe scurt: de la bucataria total mobilata trecem la sala de fitness ori de petreceri sau chiar piscina – proprietatea blocului – si ajungem la oferta incredibila de a putea face plaja pe bloc! Sa nu uitam insa de locuintele complet mobilate si utilate in stil exclusivist!

Semnul este clar: putini sunt cei care se mai bazeaza pe de-acum banalele reduceri de pret (pe care oricum nu prea aveau curajul sa le faca)! Sa trecem asadar in revista ofertele:

Oferta numarul 1: Da la schimb apartamentul vechi pentru unul nou!

Daca ti-e lene sau poate pur si simplu nu ai chef sa iti bati capul cu vanzarea vechiului apartament ca sa faci rost de bani sa iti platesti macar avansul la cel nou, de asta se vor ocupa cei de la Cernica Residence!
 
"Sistemul buy-back este o metoda deosebit de avantajoasa de a cumpara un apartament nou daca nu doriti sa pastrati apartamentul vechi. Astfel, puteti da la schimb imobilul dumneavoastra pentru noul apartament din Cernica Residence, fiind scutiti de alte eforturi de a vinde vechiul apartament unei terte parti pentru a putea plati noua locuinta", se lauda acestia.

"De asemenea, in loc sa pierdeti timp cautand un cumparator si riscand ca planurile de mutare ale acestuia sa nu coincida cu ale dumneavoastra, puteti locui in apartamentul vechi pana cand ansamblul este finalizat si apartamentele sunt gata de predare. Pentru apartamentul vechi se va face un raport de evaluare pentru a estima valoarea acestuia pe piata imobiliara, ramanand de platit doar diferenta, integral sau in rate, in functie de conditiile negociate", pluseaza ei.

Oferta numarul 2: Mobilierul pentru intreaga casa este inclus in pretul de achizitie!
 
Este oferta celor de la Maple Place, care construiesc case in Balotesti. Ai si un parc amenajat, parcare pentru vizitatori si paza 24 de ore din 24. O brosura gasesti AICI!

La capitolul complet mobilat, putem trece si complexul exclusivist Rovere. Este vorba despre Ansamblul Rovere Exclusive Concept, cu o oferta de locuinte care arata foarte bine, dar preturile pornesc de la 150.000 de euro.

Oferta numarul 3: Fa fitness la tine in bloc!

Complexul Citadella Titan are numeroase facilitati pe care le ofera viitorilor locatari, iar printre acestea se numara sala de fitness, dar si asa-numitul avantaj Sun-Deck adica posibilitatea de a te "bucura de soare si de aer exact de pe acoperisul casei tale"!

"In timp ce copiii se joaca in siguranta, tu te poti bucura de razele soarelui in intimitatea sun-deck-ului amenajat pe acoperis", te indeamna cei de la Citadella!

Tot ei iti mai ofera monitorizare video permanenta si o sala de evenimente la parter ca sa poti sa sarbatoresti fara sa deranjezi vecinii!

Oferta lor este completata si de o rezerva de apa, daca se intampla vreun accident sau vreo revizie, dar si de un sistem de iluminare pentru situatii de urgenta.

Mai departe, Vivando Unirii are trecute la avantaje o sala de fitness, o sala de joaca pentru copii, dar si o sala de jocuri pentru cei mari - cu biliard si tenis de masa.

Oferta numarul 4: Primesti loc de parcare gratuit!

Discountul vine de de la Fortuna Residence din Prelungirea Ghencea. Pretul apartamentelor incepe de la 69.800 de euro cu tot cu TVA, iar bucataria (de data asta) este complet mobilata si utilata!
 
Oferta numarul 5: Garantie de 10 ani pentru lucrari!

Este randul Allegria Residence, care vinde vile si case de tip duplex sau simple, ridicate in apropierea Bucurestiului la 5 kilometri distanta de localitatea Popesti Leordeni, sa se promoveze! Compania iti ofera garantie de calitate pentru primii 10 ani!

Aici, achizitia se poate face in diferite stadii de constructie sau in stadiul de proiect si preturile pornesc de la 60.000 de euro pentru o casa duplex.

Oferta numarul 6: Reduceri de preturi sau dobanzi de la parteneri! 

Va prezentam proiectul Rezidenz din Chitila! Despre ce reduceri este vorba? Toti clientii Residenz - Cartierul german beneficiaza de discount 15% la magazinul de mobila Casa Roma si de 10% la magazinul Mobexpert Baneasa.

Mai departe, toti clientii Residenz beneficiaza de o oferta speciala din partea Allianz-Tiriac si de 20% discount la Orion Grup (Orion Electrics si Orion Design), transportul si montajul fiind gratuite indiferent de valoarea comenzii.

Mai mult decat atat, aveti si o reducere la dobanda standard a UniCredit.

Oferta numarul 7: La noi e fara taxe de management!

"In subsolurile blocurilor au fost create locuri de parcare si spatii de depozitare (boxe). Nu exista taxa de management pentru ansamblul rezidential, cheltuielile fiind stabilite de asociatia de proprietari", suna propunerea

Complexul este conceput pentru oamenii ocupati si bineinteles ca ofera in incinta ansamblului: piscina, sala de fitness, sauna, dar si coafor si curatatorie!

Oferta numarul 8: Spania la tine acasa!

Vrei un apartament Barcelona, Madrid sau Valencia? Ce vrei?

"Totul a inceput de la ideea de-a aduce o parte din atmosfera Spaniei in casele si-n viata noastra de zi cu zi, iar in acele momente am vrut sa ne depasim, am vrut sa ridicam capul si sa dam nastere unui proiect unic pe piata imobiliara din Romania", povestesc cei de la Gran Residencia din Otopeni.

Nu stim inca daca vreuna din ofertele prezentate mai sus este chiar pe placul tau, dar vrem ca in continuare sa iti prezentam schematic situatia din piata imobiliara.

Ce se intampla? Foarte putini dezvoltatori au taiat serios din preturi pentru ca gandul la castigurile mari de altadata este inca prezent si nu le da pace... De regula, reducerile mari se fac doar de teama falimentului sau a insolventei.

Mai departe... de obicei, cu ocazia targurilor imobiliare, dezvoltatorii proiectelor rezidentiale se gandesc la oferte si mai interesante decat cele prezentate mai sus.

De exemplu, la ultimul targ de profil, Ocif Group, dezvoltatorul Vivando Unirii, a propus celor care vor semna un contract de achizitie pentru o locuinta ca vor primi timp de trei ani 300 de euro lunar.

Era vorba in fapt despre un discount esalonat de 10.800 de euro.

Mai departe, ar mai trebui spus ca toti dezvoltatorii incearca sa ofere facilitati la plata sau ca iti ofera posibilitatea de a sta cu chirie pentru inceput si eventual si de a contribui astfel la viitoarele rate. Macar in unul din aceste cazuri se afla si American Village din Pipera Tunari sau Champions Residence ori Impact - Greenfield Residence.