Proiectul, situat langa artera principala Orchard Road, beneficiaza de asa-numitele “en suite sky garages”, care transporta masinile la nivelul dorit, prin simpla atingere a unui pad biometric.

“Este facut in asa fel incat seamana mai mult cu un muzeu decat cu o parcare”, spune Leny Suparman, director executiv la KOP Properties, cel care si-a propus sa ia in vizor milionarii din Singapore, care au in colectie masini de lux.

Pretul celor 56 de apartamente variaza intre 9,8 milioane de dolari si 30 de milioane de dolari pentru un penthouse cu spatiu de parcare pentru patru masini.

Proiectul, primul de acest gen din Asia, este o idee bine-venita in tara cu cea mai mare densitate de milionari din lume.

Boston Consulting Group estimeaza ca peste 17% dintre familiile din oras au o avere de un milion de dolari sau mai mare. Cu toate a estea, Singapore este si el afectat de criza economica. Preturile apartamentelor de lux au scazut recent cu 30%, iar sectorul industriilor inregistreaza la randul sau un record negativ, prin cea mai lenta crestere anuala.  

Pe Orchard Road sunt cele mai scumpe proprietati din Singapore, cu 4.000 de apartamente de lux construite numai in ultimul an. Cu toate astea, 16% din ele au ramas nevandute, iar dezvoltatorii incearca sa atraga clienti oferindu-le garantii la inchiriere sau vouchere pentru mobila.