tIMOn va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei si va aduce un numar de 1.500 de oferte exclusive, anunta organizatorii, citati de Mediafax.

La pretul minim, de 21.500 euro este disponibila la vanzare o garsoniera in sectorul 4, in timp ce cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor fi vandute la preturi incepand de la 26.500 euro (sectorul 4 Bucuresti), iar cele de trei camere au preturi de la 34.500 euro.

Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 euro, intr-un ansamblu in Corbeanca. La polul opus, cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane euro, pentru o vila in zona Domenii din Bucuresti.

Pe langa locuintele traditionale si in acest an la targ va fi disponibila la vanzare casa de vacanta pe roti, cu living, dormitor, baie si bucatarie, la preturi incepand de la 9.000 euro.

La expozitie vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, precum si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).

Proprietarii de locuinte continua sa se bazeze pe discounturi pentru a atrage cat mai multi cumparatori, cei mai multi
dintre acestia oferind locurile de parcare, boxe sau bucatarii utilate, incluse in pretul de vanzare. Astfel, cumparatorii pot face economii de pana la 15.000 de euro doar din aceste facilitati.

Discounturile ajung pana la cateva mii de euro sau la 20% din valoarea initiala, iar dezvoltatorii ofera vouchere cadou sau vacante pentru doua persoane la Praga, Istanbul sau Viena.

Tot la tIMOn va fi prezentat un produs realizat de Coldwell Banker Affiliates of Romania - Upgrade imobiliar, "Schimba locuinta ta veche cu una noua", care incurajeaza achizitia unei proprietati noi achitand contravaloarea acesteia (integral sau partial) cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.