Unirii View este un proiect de birouri amplasat în centrul Bucureştiului, la o distanţă de doar cinci minute de Piaţa Unirii. Proiectul, care va fi finalizat în vara lui 2018, va fi cea mai înaltă clădire din centrul Capitalei, cu o înălţime care va atinge 73 de metri, 19 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi.

Red Bull România a închiriat 600 de metri pătraţi de birouri în Unirii View şi îşi va stabili astfel biroul local în cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu şi va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spaţiilor de birouri şi un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană generoasă împărţită pe trei niveluri.

Aproximativ 25% din suprafaţa clădirii (4.000 de metri pătraţi) a fost închiriată de către furnizorul de soluţii şi servicii software NTT Data Romania, care îşi va muta din 2018 sediul central din Bucureşti în zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege să închirieze birouri într-o zonă centrală din Bucureşti.

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiţii pe piaţa imobiliară din România. precum dezvoltarea şi vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiţii CTP.

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală şi gestionează partea de design, şi Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum şi project managementul clădirii.