Licitatia deschisa a avut loc la sucursala RAPPS din comuna Ciolpani.

Accesul in sucursala Scrovistea a fost restrictionat presei, probabil asa au inteles autoritatile ca trebuie sa organizeze o licitatie. Deschisa doar cu numele, pentru ca la o ora de la inceputul vanzarilor nu se stia nimic din ceea ce se intampla in interior.

Pentru ca persoana de contact, indicata in anuntul de licitatie, nu a raspuns la telefon, reporterii ProTv au incercat sa afle detalii de la sediul central.

"E o licitatie publica", a declarat Gheorghe Balteanu, seful biroului comercial. " Nu e interzisa participarea. Avem reprezentantul nostru care va raspunde, dar daca nu raspunde la telefon nu stiu altceva. Mai insistati pe numarul acela de telefon care este pus in anunt", a adaugat acesta.

In sfarsit a raspuns un operator din centrala, care a anuntat sec: "Nu se poate intra. Asta mi s-a transmis".

Reporterii au Incercat sa vada ce loturi au fost scoase la vanzare, insa s-au oprit in fata altei porti. Terenurile de dupa gard sunt adevarate perle imobiliare pe malul lacului Snagov.

Concret este vorba despre un lot de aproape 1300 de metri patrati in valoare de 133.000 de euro si de un altul de peste 3500 de metri.

Dupa sase ore cei de la RAAPPS au anuntat ca au vandut parcela mica singurului doritor. Pret de pornire: 133.000 de euro. Pret final tot 133.000 de euro.