Oferta este completata si de garsoniere noi, situate in localitatile din jurul Bucurestiului!

Criza a dus atat de jos preturile de pe piata imobiliara incat daca acceptati si o locuinta de confort trei, le gasiti si la 6.000 - 7.000 de euro.

D-abia incepand de la 20.000 de euro in sus se gasesc si garsoniere la confort doi sau noi, dar acestea din urma sunt situate in jurul Capitalei.

Este vorba despre Popesti - Leordeni, unde la 20.000 de euro se gasesc garsoniere noi cu 24 de metri patrati, potrivit anunturilor postate de proprietari.

Daca vreti in Bucuresti intr-o zona cat mai buna, o oferta care pare interesanta este postata pe www.imopedia.ro, unde o garsoniera de 20 de metri patrati, in Floreasca, este scoasa la vanzare cu 25.000 de euro.

Tot pe imopedia.ro, sunt foarte multe anunturi date de proprietari care par grabiti sa scape de case. Mai multe date AICI!

Pe anunturiparticulari.ro, preturile pornesc de la putin peste 10.000 de euro pentru o garoniera confort 3, in Ferentari sau alte zone de gen in timp ce la 30.000 de euro gasiti o garsoniera confort 1 sporit, in Berceni.

Mai multe anunturi gasiti aici!

La un pret sub 30.000 de euro, pe imobiliare.ro este scos la vanzare si un apartament cu doua camere, confort 3, in Titan, care are 31de metri patrati.

Mai multe oferte AICI!

Pe magazinuldecase.ro, preturile pornesc de la 10.000 de euro pentru o garsoniera de 15 metri patrati in Ferentari.

Daca nu sunteti presat de timp, nu va grabiti cu achizitia, agentii imobiliari sunt de parere ca preturile vor continua sa scada si la cei 30.000 de euro bugetati acum, veti putea cumpara o garsoniera confort unu si intr-o zona ok.