La Rosia Montana, in timp ce unii se cearta, altii incearca sa profite la maximum si sa faca bani.

In ultimii ani, zeci de vile si chiar blocuri, in realitate niste machete de lemn, au aparut pe locul unde ar trebui sa fie exploatarea. Au fost construite ilegal, in speranta ca intr-o zi vor valora enorm.

Casele sunt puse pe bolovani, fara fundatie, sunt niste machete, si clar ca nu au fost construite pentru a se locui in ele, ci pentru a fi vandute companiei miniere. Unele au fost construite chiar sub liniile de inalta tensiune, langa fosta cariera Cetate.

Mai mult, au fost construite si blocuri. Cu trei etaje, tot din scandura. Butaforie, ca pe un platou de filmare, pe locul unde compania are are poiectat un drum.

Duminica, la "Romania, te iubesc!", aflati cat se cere pe o casa in Rosia Montana. Cati au plecat din zona si cati au ramas.

La "Romania, te iubesc!" va spunem cat aur mai este la Rosia Montana si care sunt disputele din jurul acestei bogatii. Duminica vorbim si de poluarea din zona.

Care ar fi beneficiile pentru statul roman, dar care sunt si pericolele daca se va scoate aur de la Rosia Montana, aflati duminica, la "Romania, te iubesc!".