"In sedinta din data de 02.06.2014 a Consiliul de Administratie al SNTGN Transgaz, Vulpescu Dumitru Remus a fost revocat din functia de administrator provizoriu, neexecutiv, independent al Consiliului de Administratie al societatii. Incepand cu aceeasi data Consiliul de Administratie numeste pe Rizoiu Andrei in calitate de administrator provizoriu, pana la intrunirea adunarii generale ordinare a actionarilor SNTGN Transgaz in scopul alegerii administratorului pentru postul ramas vacant", se arata in comunicatul transmis marti de Transgaz Bursei de Valori Bucuresti. 

Vulpescu a fost presedinte al Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI). 

Andrei Rizoiu, fost consilier la cabinetul vicepremierului Dan Nica in 2009, a fost numit in mai 2012 secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. 

Compania Transgaz este controlata de stat, care prin Secretariatul General al Guvernului detine 58,51% din actiuni, restul fiind in portofoliile altor actionari. 

Titlurile Transgaz au incheiat sedinta bursiera de marti in scadere cu 0,78%, la pretul de 191,5 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea bursiera a companiei este de 2,254 miliarde lei (512,8 milioane euro).