Designul suvenirurilor include o fotografie cu printul William si logodnica sa, incadrati de o inima, sub care scrie "William si Catherine".

"Cand am castigat comanda, patronul nostru a fost foarte fericit", a declarat managerul de marketing al firmei, Gary Qiu, scrie Mediafax. Acesta a mai spus ca intregul proces a fost realizat in etape stricte, cu cele mai bune echipamente din China.

Fondata in 1987, compania Guangxi Sanhuan este o poveste de succes in China, devenind, dintr-o intreprindere de stat, o firma particulara eficienta, cu 8.000 de angajati, care exporta in Europa, Statele Unite ale Americii si Asia de Sud-Est.

Printul William si Kate Middleton, care s-au cunoscut pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, au o relatie de aproape 10 ani si se vor casatori pe 29 aprilie.

William, fiul cel mare al mostenitorului tronului Marii Britanii, printul Charles, si al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton, ambii in varsta de 28 de ani, s-au logodit in luna octombrie, cu ocazia unei vacante pe care au petrecut-o in Kenya.