”În timp ce noi vorbim despre asta, se anunță că U.S. Post Office va pierde o medie de 1.50 dolari pe fiecare pachet care este trimis de Amazon. Iar asta ajunge la miliarde de dolari”, a scris președintele Statelor Unite pe Twitter.

Defecții N.Y. Times arată că „mărimea echipei de lobby a companiei s-a balonat„, iar asta nu ... include și Fake Washington Post, care este folosit ca lobbyst și ar trebui să se prezinte așa” - a mai scris Trump pe Twitter, potrivit CNN.

”Dacă Poșta Americană ar crește tarifele la colete, costurile de livrare ale Amazon ar crește până la 2,6 miliarde de dolari”, a mai spus Trump.

După care a adăugat: ”Această fraudare a Poștei SUA trebuie să se oprească. Amazon trebuie să achite costurile reale (și taxe) chiar acum.”

CNN precizează că Amazon plătește Poștei SUA serviciile de livrare a coletelor către clienți, până la locuințele acestora, însă, pentru că volumul de comenzi este foarte mare, Amazon beneficiază de o reducere a comisioanelor percepute de către U.S. Post Office (Poșta SUA).

De asemenea, mai trebuie precizat faptul că Amazon nu beneficiază de un tarif special de reducere, ci este unul care se aplică tuturor firmelor în condițiile respective.