Berea Tutankhamun Ale costa 52 de dolari si are o istorie lunga in spate. Este produsa intr-un laborator din Cambridge dupa o reteta din timpul reginei Egiptului Nefertiti. A fost produsa intr-un templu la inceput, apoi a luat numele fiului vitreg al reginei.

Nici urmatoarea nu poate lipsi de pe lista celor mai scumpe. Daca iti plac bauturile mai dulci, atunci o sticla de Samuel Adams Utopias este perfecta. Si asta pentru ca are o aroma de vanile, caramel si..ghinda.

Va trebui sa scoti mai multi bani din buzunar pentru ca o sticla costa 100 de dolari. Insa vei fi unul dintre cei 8.000 de posesori ai unei astfel de bauturi.

Poti cumpara o sticla de Carlsberg Vintage 3 cu 348 de dolari, a treia din trilogia creata din 2008 pana in 2010. Berea este produsa de Carlsberg si este  numita dupa Carl, fiul fondatorului J. C. Jacobson.

Produsa de beraria scotiana BrewDog, aceasta bere costa 765 de dolari, insa este cel mai putin ciudat lucru. Si asta pentru este servita in sticle imbracate in veverite impaiate si are o concentratie de 55% de alcool.

Am lasat ce e mai scump la final - berea Antarctic Nail Ale costa 800 de dolari, mai mult ca un Ipad3. De ce este atat de pretioasa? Este produsa cu apa provenita din gheata din Antartica. In lume, au fost produse doar 30 de sticle.