Cazare cu stil, sub cerul liber - iata ultima moda in hotelurile din New York. Reprezentantii unui complex din Manhattan pun la dispozitia clientilor o teresa spatioasa, cu paturi comode, un cos de picnic ticsit cu bunatati si o sticla de vin de cea mai buna calitate.

Atmosfera, mereu romantica, este perfecta pentru o seara in doi. Pretul - 500 de dolari pe noapte.

"Cred ca pachetul nostru de camping urban reuseste sa ofere, in centrul orasului New York, o experienta de week-end sub cerul liber”, spune Mark Wagner, directorul generalal al hotelului.

Nu la fel de costisitor este daca alegeti un alt hotel, din estul New Yorkului, ce ofera pachete pentru cuplurile cu copii. In pret sunt incluse cazarea intr-un cort spatios, un foc de tabara si deserturi delicioase pentru cei mici.

Toate acestea costa aproximativ 300 de dolari pe noapte. Suma creste insa considerabil daca ne apropiem de faimosul Central Park. Cei care vor sa admire "jungla urbana" de la inaltime trebuie sa scoata din cont 2.000 de dolari pe noapte. Au, in schimb, la dispozitie, o teresa de 300 de metri patrati, un semineu generos, cocktailuri si diverse gustari.