Dietrich Mateschitz a angajat Hawkes Ocean Technologies pentru a construi submersilul personalizat, pentru oaspetii ce vor poposi pe domeniul sau, Posh Laucala Resort Island, in Fiji.

Inventatorul Graham Hawkes a explicat pentru Forbes ca spre deosebire de alte submersile, Super Falcon functioneaza diferit, aripile sale mobile ii ofera un avant usor si ii permit sa se deplaseze in trei dimensiuni, precum un avion subacvatic.

Super Falcon a fost construit special pentru a se potrivi precum o manusa corpului miliardarului.

Cele doua cupole acrilice ale ambarcatiunii au un indice de refractie similar cu cel al apei marii ceea ce inseamna ca practic sticla "dispare" odata ce Super Falcon este sub apa si ofera oaspetilor o experienta unica.

O vedere buna este, de fapt, scopul Super Falcon. In timp ce Richard Branson si James Cameron si-au construit submarine pentru a ajunge la adancimi intunecate pe fundul oceanului, Super Falcon este conceput pentru a "zbura" in lumina soarelui.  

Mateschitz a cumparat insula Laucala, detinuta de Malcolm Forbes, in 2002. A deschis aici un complex in 2011. Oaspetii se pot juca golf, pot face echitatie, pot pescui, iar din noiembrie se pot plimba cu submarinul "delfin" timp de doua ore pentru 1700 de dolari. Maruntis, avand in vedere ca pretul unei camere la Laucala porneste de la 4200 dolari pe noapte.