Christy Walton, co-presedinte al Fondului Children Scholarship, a mostenit o parte din avere in 2005, cand sotul ei, John Walton, a murit intr-un accident aviatic. Investitiile lui John in First Solar au ajutat-o pe Christy sa ajunga la o avere neta de 37,9 miliarde dolari. Insa mare parte din avere vine din reteaua Wal-Mart, fondata de socrul ei, Sam Walton, potrivit Forbes. Este considerata si cea mai bogata femeie din America de Nord.

Desi Liliane Bettencourt nu mai conduce L'Oreal, compania creata de tatal ei, vaduva de 91 de ani inca are o avere de 31,3 miliarde de dolari si este cea mai bogata femeie din Europa. In 2012, Bettancourt a fost inlocuita la conducerea firmei de nepotul sau, Jean-Victor Meyers, dupa ce membrii bordului L'Oreal au dovedit ca nu se mai potriveste postului din cauza starii precare de sanatate.

Australianca Gina Rinehart este cea mai bogata femeie din Pacific. Este presedintele executiv al companiei miniere Hancock Prospecting, ce apartine familiei ei, si are o avere neta de 14,8 miliarde de dolari. 

Cea mai bogata femeie din China este Yang Huiyan, cu o avere neta de $6,3 miliarde.

In America Latina, Vanessa Paola Slim Hajj, Maria Soumaya Slim de Romero si Johanna Slim Ayub, sunt cele mai avute, cu o avere de 6,3 miliarde dolari fiecare.

In Orientul Mijlociu, Shari Arison din Israel are o avere de $4,2 miliarde, iar in Africa, Folorunsho Alakija din Nigeria detine 1,2 miliarde dolari, potrivit Wealth-X. Amandoua sunt femei de afaceri.