Editorii revistelor despre celebritati cauta deseori momentele importante din viata artistilor, actorilor ori cantaretilor de talie mondiala, care au milioane de fani. Evenimente precum casatorii sau nasteri sunt printre cele mai fructuoase pentru staruri, care-si umplu conturile cu sume ce se termina in multe zerouri.

Reviste saptamanale/lunare precum People, OK!, In Touch, Us sau Star alearga dupa exclusivitati si deseori ajung sa plateasca milioane de dolari sperand ca povestile pe care le vor prezenta publicului in premiera vor majora, totodata, veniturile publicatiilor.

Iata care sunt cele mai scumpe coperte de reviste din lume si ce vedete au fost platite cu sume fabuloase pentru a impartasi cu fanii de pretutindeni momente intime din cadrul unor evenimente personale.

1.  Probabil cea mai scumpa coperta din toate timpurile este cea a revistei Vanity Fair, aparuta in septembrie 2006, in care actorul Tom Cruise si sotia sa Katie Holmes si-au prezentat fotografii in exclusivitate cu fiica lor, Suri. Pretul sedintei foto nu a fost dezvaluit niciodata presei, insa se speculeaza ca suma primita de faimosii parinti ai micutei Suri are multe zerouri in coada.

2.  Prima fotografie cu gemenii unuia dintre cele mai celebre cupluri din lume, format din Angelina Jolie si Brad Pitt, a aparut in august 2008 pe coperta People and Hello! Magazine si a costat nici mai mult nici mai putin de 14 milioane de dolari.

3.  O alta artista celebra si-a vandut in exclusivitate catre revista People Magazine o sedinta foto alaturi de cei doi gemeni ai sai. Coperta din martie 2008 i-a umplut conturile lui Jenny from the Block (Jennifer Lopez) cu 6 milioane de dolari.

4.  Inainte de gemenii Viviene si Knox, micuta Shiloh le-a adus parintilor sai Angie si Pitt peste 4 milioane de dolari pentru exclusivitatea aparuta in iunie, pe coperta People Magazine.

5.  In octombrie 2005, OK! Magazine a platit 3 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lui Ashton Kutcher cu Demi Moore.

6.  Si nasterea celui mai nou membru al familiei lui McConaughey si Camilei Alves a reprezentat o miscare de promovare si rotunjire a veniturilor celor doi actori. OK! Magazine a platit pentru coperta din iulie 2008, 3 milioane de dolari.

7.  Cunoscutii actori Jolie si Pitt au obisnuit sa impartaseasca fiecare eveniment important din viata lor lumii intregi. Contra-cost, bineinteles. Adoptia lui Pax (8 ani) a reprezentat momentul ideal pentru ca proapetii parinti sa pozeze alaturi de fiul lor intr-o familie fericita pe coperta People, exclusivitate pentru care au fost remunerati cu 2 milioane de dolari.

8.  Fotografiile de la nunta secreta a cantaretei Mariah Carey cu Nick Cannon au fost cumparate de People Magazine, in mai 2008, pentru 2 milioane de dolari.

9.  Si nunta celebrului actor Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones a reprezentat o exclusivitate pentru OK! Magazine, pentru care revista americana a platit 2 milioane de dolari, in decembrie 2000.

10. Si Larry Birkhead si-a prezentat lumii intregi fiica pe care a avut-o cu Anna Nicole Smith, in aprilie 2007, in paginile revistei OK!, pentru suma de 2 milioane de dolari.

11. Si fiul artistei Christinei Aguilera a reprezentat un motiv de interes pentru fanii cantaretei, intrucat revista People a realizat o sedinta foto in exclusivitate cu cei doi, in februarie 2008, iar vedeta a fost recompensata cu 1,5 milioane de dolari pentru aceasta premiera.

12. Fiica Jessicai Alba i-a convins in iulie 2008, pe editorii de la OK! Magazine ca fotografiile exclusive merita 1,5 milioane de dolari.

13. Si nunta dintre fosta membra Spice Girls (Victoria) si fotbalistul David Beckham a creat isterie printre fani in iulie `99. Revista OK! A platit la vremea respectiva 1 milion de dolari pentru fotografiile de la grandiosul eveniment.

14. Si fotografiile de la casatoria dintre Ashlee Simpson si Pete Wentz`s au fost cumparate de People Magazine in mai 2008 tot cu 1 milion de dolari.

15. Tot un milion de dolari a platit si revista OK! in august anul trecut, pentru nunta de vis a lui Hilary Duff.

16.  Cat despre nunta faimoasei cantarete Britney Spears cu dansatorul sau, Kevin Federline, fotografiile de la eveniment au fost cumparate de People Magazine in septembrie 2004 pentru 1 milion de dolari.

17.  Vestea ca sora mai mica a lui Britney Spears a ramas insarcinata la varsta de 16 ani a facut inconjurul lumii in decembrie 2007. Aceasta si-a confirmat sarcina intr-o exclusivitate acordata revistei OK! in decembrie 2007, pentru care a primit 500.000 de dolari.

18.  Ultima fotografie a Annei Nicole Smith alaturi de sotul sau, Daniel, inainte de moartea acesteia a fost platita de In Touch Weekly, in septembrie 2006, cu 400.000 de dolari.  

19.  OK! Magazine a cumparat fotografiile de la nunta lui Khloe Kardashian cu Lamar Odom, in septembrie 2009, pentru 300.000 de dolari.

Citeste si:

Balbaiala la Guvern. Taxa auto nu poate fi redusa de la 1 iulie, pentru ca parlamentarii pleaca in vacanta

N-ai ajuns la inaugurare? Vezi cum arata Pasajul Basarab din Capitala GALERIE FOTO si VIDEO

De la IMS si ARO, la Dacia Duster. Cel mai bine vandute masini de teren romanesti in strainatate GALERIE FOTO