Cateva ore europarlamentarii au dezbatut rezolutiile si amendamentele inscrise pe ordinea de zi. Spre finalul sedintei s-a trecut la vot. Surpriza insa ! Unul dintre eurodeputatii maghiari a sesizat ca Gigi Becali nu este in sala, iar fotoliul sau este ocupat de un consilier.

"De 10 minute tot incerc sa iau cuvantul. Ar trebui sa se consemneze in procesul verbal ca domnul becali, de origine romana, care sta in spatele meu nu a fost prezent la vot. In locul sau vota asistentul folosindu-se de cartela sa de vot. Domnule presedinte s-a respectat regulemntul de procedura sau nu in acest caz? Si daca nu atunci ce este de facut?", spune Csanad Szegedi, europarlamentar ungar.

Gigi Becali recunoaste ca nu a fost prezent la sedinta. Stie insa sigur ca nu a votat nimeni in locul sau.
"Nu avea cum sa intre! Cartela este la mine. In al doilea rand parlamentarul maghiar este un mincinos notoriu" , se apara George Becali.

Potrivit unor surse oficiale acuzatia este una fara precedent si ar putea fi discutata in forurile de conducere ale Parlamentului European. Discutam despre o situatie grava din moment ce accesul in sala de plin se face dupa reguli stricte.