Daca nume precum Slavica Ecclestone, Ann Gloag, JK Rowling, Jacqueline Gold si Elisabeth Murdoch ocupa pozitii importante in topul celor mai bogate femei din Marea Britanie, este pentru prima oare cand este inclusa si Kirsty Bertarelli, care se situeaza direct pe locul intai cu o avere estimata la 6,9 miliarde de lire sterline.

La doar 39 de ani, Bertarelli este o fosta Miss si a lucrat ca textiera, scriind chiar melodii pentru trupa All Saints. Sotul ei a fost proprietarul companiei elvetiene de biotehnologie Serono. Averea celor doi a crescut pana la 920 de miliarde de lire sterline anul trecut si, in functie de aceasta, ocupa impreuna locul cinci in topul celor mai bogati 1.000 de britanici.

Charlene de Carvalho este pe locul doi in topul celor mai bogate femei din Regat, cu o avere estimata la 5,4 miliarde de dolari, cu un miliard castigat doar anul trecut. Femeia-manager de 56 de ani este fiica lui Freddy Heineken, fostul sef al Heineken, si a mostenit averea acestuia la moartea lui in 2002.

Lady Green este, la 61 de ani, sotia lui Sir Philip Green, magnatul retailului, cu o avere de 4,2 miliarde de lire sterline.

Sursa foto: Therichest.com

Lista celor mai bogate femei o include si pe Dame Mary Perkins, miliardara care a facut bani din ochelari si lentile de contact. Acum se poate lauda cu o suma care ar face invidios orice manager - 1,2 miliarde de lire sterline.