Tanarul care a locuit in aeroport timp de 4 ani

Cand te uiti la oamenii dintr-un aeroport, te gandesti ca toti isi asteapta in liniste avionul. Nu si George, un tanar de 26 de ani din Marea Britanie, care a locuit timp de 4 ani pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Acesta a fugit de acasa dupa ce a facut o datorie de 2.000 de lire sterline, pe care nu avea cum sa o plateasca. Intr-o zi, din intamplare, s-a intalnit in aeroport cu mama sa, cu care nu mai vorbise din momentul in care please de acasa.

Avand in vedere ca avioanele inregistreaza frecvent intarzieri sau sunt anulate, multi pasageri sunt nevoiti sa stea ore sau chiar zile intregi blocati in aeroporturi, asadar dormitul pe bancile din salile de asteptare nu este deloc neobisnuit. In acest fel a reusit si George sa treaca neobservat atata timp. Manca in restaurante din ceea ce lasau altii in farfurie sau din cosurile de gunoi, iar cafeaua era gratuita.

Acest stil de viata a luat sfarsit cand George a fost recunoscut de mama sa, care venise la aeroport sa intampine o ruda. Desi au reluat legatura, atat George, cat si mama lui spun ca “lucrurile nu vor mai fi niodata la fel.”

Angajatul care a locuit doua luni la birou

Dupa un stagiu de internship in campusul furnizorului american de internet AOL, din Palo Alto, Eric Simons a descoperit ca, dupa terminarea stagiului, cartel care ii permitea accesul in sediu functiona in continuare. “Nu imi permiteam o locuinta in acea perioada, asa ca am stat in sediul central al AOL”, a declarat Simons.

Pentru cineva care nu avea bani, Simons beneficia de facilitati pe care doar cei cu bani si le permit. “Exista sala de gimnastica si dusuri, asa ca dupa o zi de munca puteam sa fac imediat un dus”, a mai spus tanarul.

A locuit in sediul AOL timp de 2 luni, pana cand a fost descoperit de agentii de paza, care l-au dat afara, dar nu au depus plangere impotriva lui.

Miliardarul fara casa

Nicholas Berggruen, 46 de ani, este singurul miliardar din lume care nu are o casa a lui. El locuieste doar in hoteluri si spune ca dupa ce a devenit miliardar si-a pierdut interesul pentru a achizitiona lucruri. Asa ca si-a vandut apartamentul din New York, vila din Florida si masina. Vrea sa-si doneze averea fundatiilor de caritate si colectia de arta unui muzeu din Berlin.

Potrivit revistei Forbes, averea estimata a lui Berggruen este de 2,2 miliarde de dolari.

Barbatul care a locuit doua saptamani in biblioteca

Un barbat din New Jersey a locuit intr-o biblioteca timp de doua saptamani, pana cand a fost vazut de un angajat privind de la o fereastra a cladirii. Suspectat initial ca este un hot care vrea sa sustraga carti valoroase, s-a dovedit ulterior ca este doar un om al strazii care nu avea unde sa se adaposteacsa.

In culcusul tanarului de 26 de ani din subsolul cladirii politia a descoperit mai multe carti, semn ca intrusului ii placea sa citeasca. Pentru ca a furat din mancarea unui angajat al bibliotecii, barbatul a fost condamnat pentru intrare prin efractie si furt.