Directorul general al Apple, Steve Jobs, a participat  la o intalnire cu presedintele american Barack Obama, in California, alaturi de sefii Facebook, General Electric si Google, scrie Reuters si Washington Post.

La intalnirea cu Obama au mai participat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, seful General Electric, Jeffrey Immelt, si directorul general al Google, Eric Schmidt.

Care ar fost temele de discutie

La intalnire dintre presedintele american si sefii celor mai mari companii IT s-a discutat despre consolidarea economiei americane, sustinerea antreprenoriatului si crearea de locuri de munca in Statele Unite.

Chiar si asa, oficialii de la Casa Alba nu au fost prea darnici cu informatiile oferite presei dupa intalnire si nici sefii companiilor prezente aici. Nici macar seful Twitter nu a "ciripit" pe propria sa retea.

Cei de la Washington Post noteaza ca presedintele american este un obisnuit al sectorului si pana acum a facut numeroase vizite in Sillicon Valley. In octombrie anul trecut, el a participat la un eveniment caritabil organizat de Marrisa Mayer, unul dintre sefii Google.