Cele trei banci negociaza un acord cu Autoritatea de Conduita Financiara din Marea Britanie, au declarat surse apropiate situatiei. 

RBS a pus deoparte 400 de milioane de lire sterline (639 milioane de dolari), Citigroup 600 de milioane de dolari, din care 300-400 milioane de dolari pentru investigatia din Marea Britanie, iar Barclays a alocat in acelasi scop 500 de milioane de lire. 

Autoritati de reglementare din intreaga lume analizeaza acuzatiile potrivit carora traderii unora dintre cele mai mari banci au facut schimb de informatii referitoare la pozitiile adoptate pe piata si ordinele clientilor, pentru a manipula piata valutara evaluata la 5.300 de miliarde de dolari pe zi. 

In Marea Britanie, FCA este in negocieri cu Citigroup, RBS si Barclays, precum si cu JPMorgan Chase, UBS si HBC, fiind asteptate acorduri in noiembrie, au spus persoane apropiate situatiei. 

Autoritatile americane de reglementare discuta la randul lor cu banci cum sunt JPMorgan, Citigroup, HSBC, Morgan Stanley si Bank of America. 

JPMorgan a constituit in trimestrul al treilea un provizion de 1 miliard de dolari, pentru costurile litigiilor legate in mare parte de investigatiile privind piata valutara.  Banca elvetiana UBS a pus deoparte la randul ei 1,94 miliarde de dolari pentru litigii si a confirmat ca se afla in negocieri cu Departamentul de Justitie din SUA. Deutsche Bank a dezvaluit costuri pentru litigii in valoare de 1,1 miliarde de dolari, aferente trimestrului al treilea.