Scoala, deschisa in cea de-a doua mare economie a lumii, China - unde locuiesc 189 de miliardari si aproape un milion de milionari in dolari - a atras in jur de 2.800 de cursante de cand si-a deschis portile in luna august a anului trecut.

Majoritatea fetelor care au venit aici fac parte din familii din clasa de mijloc. Studentele platesc in jur de 3.100 de dolari pentru 10-30 de ore de curs.

"Vrem sa scoatem la iveala calitatile fetelor din China si le dezvoltam potentialul. Daca as face o reclama la scoala si as spune ca vrem sa invatam fetele sa stie cum sa-si cladeasca o familie si sa isi imbunatateasca imaginea, multe dintre ele ar renunta la scoala deoarece considera ca pot face si singure asta", a declarat Shao Tong, fondatorul scolii.

Zhou Yue, o studenta de 23 de ani din cadrul scolii este de parere ca timpul petrecut si banii cheltuiti aici merita tot efortul. "Familia mea are o afacere si au fost vremuri in care lucrurile au fost foarte dificile pentru noi. In acea perioada, m-am inchis in mine si m-am intrebat de ce trebuie sa trecem prin asa ceva, de ce copilaria mea trebuie sa fie atat de diferita fata de cea a altor copii. Atunci m-am gadit ca cel mai bine ar fi sa ma marit cu un om bogat, asa nu as mai avea aceste griji", a povestit tanara.

Citeste continuarea pe www.zf.ro.