Chris Solarz joaca la bursa in fiecare zi. Cu toate astea, nimic nu-l impiedica sa aiba activitati total diferite de speculatiile financiare. De pilda, Chris impreuna cu echipa sa de 13 prieteni petrecareti au reusit recent performanta de a „vizita” 200 de baruri din Manhattan in 10 ore, depasind recordul anterior de 170 de puburi, atins de catre un grup din Chicago.

Provocarea a fost aceea ca fiecare petrecaret sa savureze o jumatate de litru de alcool din fiecare bar si sa-l confirme in scris inainte de a merge in urmatorul bar.

Solarz (33 ani) impreuna cu sotia sa si ceilalti prieteni chiar s-au oprit in timpul „pelerinajului” lor in barul Solar de pe East 9th Street, acolo unde s-au intalnit pentru prima data in timpul unei speed-date (intalniri-fulger), pentru a-si sarbatori cea de-a treia aniversare a casatoriei, doborand performanta „cine bea cea mai mare cantitate de bere”.

De fel, Solarz este un atlet de anduranta. A alergat la cateva competitii, maratoane si ultra-maratoane in jurul lumii. Ba chiar a si castigat cateva, ajungand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Iata ce alte recorduri detine investitorul Chris Solarz:

1. Recordul „Provocarea subterana” – o competitie in care obiectivul consta in parcurgerea intregului sistem subteran din New York in cel mai scurt timp posibil. Solarz a terminat concursul in ianuarie 2010 reusind performanta de a scoate 22 de ore, 52 de minute si 36 de secunde.  

2. Recordul Guiness Book pentru "Maratonul impamantenit” unde s-a legat cu o franghie de alti patru colegi pentru a alerga impreuna, in acelasi ritm. Echipa a ajuns prima la linia de sosire in trei ore si 26 de minute.

3. Detine titlul de „Cel mai bun catarator vertical in 12 ore”, acordat de Cartea Recordurilor. In iunie, Chris a escaladat 10 kilometri in 11 ore si 57 de minute.

4. In luna iulie, Solarz a obtinut titlul de "Cel mai rapid atlet in maratoane combinate pe toate cele sapte continente".

Iata un clip in care investitorul participa la o competitie sportiva in care trebuie sa urce toate scarile unui bloc intr-un timp cat mai scurt.  

Citeste si:

Bank of America face curatenie. Cea mai puternica femeie din industria financiara paraseste compania

Roubini da de pamant cu Trichet: A facut cea mai mare greseala din istoria BCE