Ea va primi 5,15 milioane de dolari si salariul ei pe un an de 850.000 de dolari.

Joe Price, director in cadrul Bank of America va primi si el un bonus de 4,1 milioane de dolari si salariul pe un an de 850.000 de dolari.

Cariera lui Sallie Krawcheck

Krawcheck a obtinut o bursa la Universitatea din Carolina de Nord, unde si-a luat licenta in junalism, in 1987. In 1992 a absolvit un MBA la Columbia Business School, dar isi incepuse cariera pe Wall Street inaintea crizei din 1987.
 
Si-a inceput cariera in servicii financiare ca junior la Salomon Brothers cu doar doua luni inainte de prabusirea burselor din 1987. Pentru o scurta perioada a parasit Wall Street-ul, dar s-a intors curand, sustinand ca voia sa munceasca.
 
A doua oara cand s-a retras din activitatea de investitii bancare a fost in timpul sarcinii cu fiul sau. Dar, din nou, nu a putut sta departe de lumea financiara si doua lucruri au convins-o sa se intoarca din nou: unul a fost atunci cand si-a invatat fiul sa mearga si al doilea, cand nu a putut juca tenis la dublu cu prietenii ei. Krawcheck a fost angajata de Bank of America in august 2009, dar in 6 septembrie 2011, presedintele bancii a anuntat plecarea acesteia din companie.
 
Pentru cariera sa in lumea financiara, revista Fortune a numit-o “Cea mai puternica femeie” in afaceri, intre anii 2002 si 2009, iar in 2006 se regasea pe locul 6 in topul Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume. A ocupat locuri fruntase in diferite topuri de-a lungul anilor, dar totul a avut un pret.

Citeste si

Reclama Apple cu vocea lui Steve Jobs, care nu a fost difuzata niciodata VIDEO

Transferul de generatii: Vor reusi tinerii din era Facebook si iPhone sa conduca multinationale?