Problema despagubirilor catre Societe Generale a fost transferata spre analiza Curtii de Apel din Versailles. 

Procesul civil, referitor la despagubiri, va fi procesul Societe Generale, a declarat Patrice Spinosi, unul dintre avocatii lui Kerviel.  Decizia Curtii de Casatie este o victorie pentru Jerome Kerviel, a declarat un alt avocat al sau, David Koubbi, in timp ce un avocat al Societe Generale a spus ca ex-traderul a pierdut procesul. 

La peste sase ani de la comiterea faptelor, Kerviel, acuzat ca a provocat bancii pierderi de aproape 5 miliarde de euro, in 2008, prin tranzactii frauduloase, continua sa isi sustina nevinovatia si reproseaza Societe Generale ca nu isi asuma responsabilitatea in acest caz. 

Jerome Kerviel nu a fost prezent la pronuntarea sentintei, intrucat in ultima luna a pornit intr-un mars prin Europa, incepand din Roma, dupa o scurta intalnire cu Papa Francisc. 

Fostul trader, care a fost arestat preventiv pentru 37 de zile in 2008, va fi incarcerat in scurt timp si probabil nu va beneficia de o reducere a pedepsei, de care beneficiaza doar persoanele condamnate pentru prima oara, cu pedepse mai mici de doi ani de inchisoare.