Filmul "William and Kate" va aparea pe marile ecrane din Statele Unite pe 18 aprilie, iar de pe 25 aprilie va putea fi achizitionat pe DVD din magazinele englezilor. Pelicula a fost filmata in Los Angeles si prezinta modul in care a luat nastere relatia dintre Kate si cel de-al doilea succesor la tronul britanic, printul William, la Facultatea St. Andrews din Scotia, unde cei doi studiau istoria artei.

Citeste si:
Britanii il vor pe William viitorul rege, in locul lui Charles

William si Kate sunt impreuna de aproape zece ani, iar relatia lor a fost presarata cu numeroase despartiri si impacari. Printul William (28 ani) i-a cerut mana lui Kate (29 de ani) in timpul unei vacantei private pe care cei doi au petrecut-o in Kenya, in octombrie anul trecut.

Pana acum, filmul nu a primit referinte prea bune din partea criticilor americani. Mai mult, acestia sustin ca „telenovela regala” este "un kitsch glorios, atat de ridicol incat nu poate supara sau jigni pe nimeni", potrivit The Times.

Actorul neo-zeelandez Nico Evers-Swindell il interpreteaza pe printul William, iar rolul lui Kate Middleton este jucat de Camilla Luddington.

In povestea conturata de americani apare si celebra scena in care Kate Middleton defileaza pe podium intr-o rochie neagra transparenta, la o prezentare de moda, organizata in scop caritabil. Despre acest episod s-a vorbit mult in presa internationala, precizandu-se ca fiind momentul care ar fi constituit interesul mostenitorului la tron fata de Kate.

Parodie cu peste 4,5 milioane de vizualizari

Nunta Printului William al Marii Britanii cu Kate Middleton ce va avea loc pe 29 aprilie la Westminster Abbey din Londra a inspirat compania germana de telefonie mobila T-Mobile sa realizeze o parodie a mult-trambitatului eveniment.

Astfel, in filmuletul postat pe YouTube, care a strans pana acum peste 4,5 milioane de vizualizari, Regina Elisabeta, printul Harry, printul Charles si sotia sa, ducesa Camilla, danseaza in catedrala in care va avea loc ceremonia religioasa.  

Iata aici parodia celor de la T-Mobile.