Donald Trump, cunoscutul om de afaceri si miliardar, a declarat pentru MSNBC ca se gandeste serios sa candideze la presedintia SUA deoarece sunt foarte multi americani care ii cer acest lucru. Trump a anuntat la inceputul acestui an ca va candida, insa s-a razgandit in luna iunie.

Magnatul a declarat ca nu vrea ca SUA sa intre in default. “Acum este timpul ca Republicanii sa aduca tara pe traseul potrivit. Republicanii au cartile, nu presedintele”, a spus el.

De la inceputul anului, cand si-a anuntat intentia de a candida, Trump a adoptat un ton extrem de critic la adresa presedintelui democrat Barack Obama, pe care l-a numit “un dezastru”. Donald Trump a deplans ceea ce el a calificat drept “declinul international al Americii” si a spus ca “lumea rade de noi” deoarece SUA au ajuns “sacul de box al omenirii”.

“Este trist ce se intampla cu tara asta. Nu mai suntem o natiune respectata, iar noi ar trebui sa fim cea mai respectata natiune”, a adaugat miliardarul.

Actualul presedintele al Statelor Unite, Barack Obama, a ironizat ambitiile prezidentiale ale lui Donald Trump, spunand ca omul de afaceri ar transforma Casa Alba dintr-o cladire impunatoare intr-un cazinou de prost gust, cu o piscina in gradina, ca raspuns la atacurile din ultimele saptamani ale posibilului candidat republican la presedintie.

Donald Trump are 65 de ani si o avere estimata de revista Forbes la 2,4 miliarde de dolari. Cunoscut drept un investitor in imobiliare, magnatul face bani, in prezent, din emisiunea de televiziune "The Apprentice".

Miliardarul are o vila impunatoare la propriu. Proprietatea include terenuri de tenis, spa, coafor, sala de evenimente si piscina, pe langa cele 58 de dormitoare si 33 de bai. Mar-A-Lago, asa cum este numita locuinta de lux a lui Donald Trump, a fost construita in 1924 de Marjorie Merriweather Post. La moartea acesteia, proprietatea a intrat in posesia guvernului si a devenit monument istoric.

Totodata, Trump detine si doua aeronave.

Citeste si:

Ce sfaturi au primit Donald Trump sau Steve Martin de la cei care le-au dat viata. Retetele milioanelor de dolari

Rasfatul miliardarilor. Cum arata cele mai scumpe proprietati din SUA

Asia, noul taram al fagaduintei. Cine sunt miliardarii care au facut averi impresionante in China FOTO