Elvis si Priscilla Presley au cumparat casa in 1967, la noua ani dupa ce aceasta a fost construita, si au vandut-o in 31 august 1973, pentru 500.000 de dolari, cu putin timp inainte de finalizarea divortului lor.

Primul si singurul copil al cuplului, Lisa Marie, s-a nascut la un an dupa ce parintii sai au cumparat aceasta proprietate, care are o piscina si o curte. Imobilul are patru dormitoare si cinci bai si a fost initial inchiriata pentru suma de 25.000 de dolari pe luna. Dormitorul principal are un perete format din oglinzi, iar lumina intra in casa din toate partile, datorita ferestrelor numeroase.

Casa a fost renovata recent si include o bucatarie noua si o spalatorie, dar si un centru spa.

Vezi AICI cum arata vila.

Elvis Presley a murit la varsta de 42 de ani, pe 16 august 1977, in Memphis, unde avea de asemenea o casa care a devenit ulterior muzeu dedicat memoriei sale.

Nascut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, in Mississippi, Elvis Presley a intrat in legenda drept cantaretul sarac care a reusit in industria muzicala, albul care canta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 si rebelul patriot. Elvis Presley a murit in resedinta sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la varsta de 42 de ani, in urma unui stop cardiac cauzat de o supradoza de medicamente.

Elvis Presley a vandut un numar impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat in aproximativ 30 de filme.