De asemenea, banca l-a propus pe Valerian Ionescu, seful Departamentului de tranzactii si vanzari instrumente financiare tranzactionate pe pietele reglementate din BCR, pentru pozitia de membru in Consiliul de Administratie. 

Ionescu este angajat la BCR din 2007, dupa ce in perioada 1995 - 2007 a ocupat functii de conducere in firma de brokeraj UniCredit CAIB Securities. 

Pentru o pozitie de membru in consiliul de Administratie al BVB au mai depus candidaturi Schroll Matjaz (reprezentant al Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea), Adrian Lupsan (director general adjunct la Intercapital Invest), Nicolae Ghergus (presedinte CA si director general la Confident Invest) si Narcisa Oprea (avocat la Schoenherr si Asociatii). Oprea este actionar al Bursei. 

Actualii administratori ai Bursei au fost inscrisi de drept pe lista candidatilor pentru pozitia de membru in CA.

Actualul Consiliu de Administratie a fost ales in februarie 2010. 

CA este format din presedintele Stere Farmache, vicepresedintii Ciprian Zah (SSIF Broker) si Mircea Botta (Romcapital) si sase membri. Ceilalti administratori ai BVB sunt Siminel - Cristian Andrei (director al NCH Advisors Romania, compania care administreaza fondul de investitii Broadhurst), Octavian Molnar (IFB Finwest), Lucian Isac (Estinvest), Ionel Uleia (Prime Transaction) si Cosmin Gheorghiu.  Alaturi de acestia a fost inscris de drept si presedintele Asociatiei Brokerilor, Dan Paul, in baza unei prevederi din actul constitutiv al BVB. 

Candidaturile pentru un loc in Consiliul de Administratie pot fi depuse pana duminica, informeaza Mediafax.

Actionarii Bursei vor decide la 9 ianuarie daca accepta propunerea de revocare a actualilor administratori, prezentata in 10 noiembrie de un grup de actionari care detin cumulat 9,41% din titlurile BVB. Grupul este format din ING, prin doua fonduri, BCR, Erste si UniCredit CAIB Securities, Intercapital cu iFond.