Google promite investitorilor castiguri semnificative in 2013 dupa ce, in doar cateva sedinte de tranzactionare derulate in februarie, actiunile au sarit de 800 de dolari/titlu, pentru prima data de la listarea sa pe bursa din New York din august 2004. Gigantul american a ajuns astfel la o valoare de piata de aproximativ 255,69 miliarde de dolari. 

Cresterea spectaculoasa pe bursa americana s-a datorat interesului tot mai ridicat pentru serviciile Google din partea publicitarilor. Mai exact, Google a inregistrat venituri in crestere, datorita reclamelor destinate versiunii pentru mobil, iar tendinta este sa isi sporeasca, in continuare, veniturile din operatiunile mobile. Pe aceasta piata a dispozitivelor mobile, Google are o cota de 53%, comparativ cu Facebook, care se situeaza la numai 8,4%. Google isi mentine dominatia si pe segmentul publicitatii prin motoare de cautare, unde compania are o cota de piata de 75%. Google a atras in 2012  mai mult de 41% din fondurile alocate pentru publicitatea online din Statele Unite.

 In ultimul an, pretul actiunilor Google s-a marit cu 31%, fata  cresterea de 12% a indicelui Standard & Poor's 500. Profitul companiei a fost mai mare in cel de-al patrulea trimestru din 2012, ridicandu-se la 10,65 de dolari/actiune, peste estimarile analistilor, de 10,50 de dolari/actiune. 

Orice investitor are posibilitatea, acum, sa faca direct tranzactii cu actiunile Google, prin intermediul platformei Markets.com, disponibila in Romania prin Godwin Austin. Apeland la o platforma de tranzactionare puternica, asemenea platformei Markets.com, nu trebuie decat sa dai startul la tranzactii, avand asistenta tehnica asigurata.
 
Esti pregatit sa investesti in Google?

Godwin Austin este un introducing broker pentru Markets.com si Trade.com platforme investitionale globale cu o infrastructura robusta, dezvoltata in peste 100 de tari si in 14 limbi, operate de catre Safecap Investments Limited. Despre Godwin Austin este cunoscut faptul ca ofera, prin intermediul partenerilor sai, instrumente de investitii precum: CFD-uri pe actiuni, obligatiuni, indici, marfuri, si Forex.

Poti alege sa incepi cu tranzactii demo sau sa tranzactionezi direct, pe bani adevarati. Un lucru este insa clar, fie ca esti in faza de initiere, fie ca vrei sa iti sporesti expunerea pe pietele globale, ai nevoie de o platforma de tranzactionare puternica si sigura. Prin Godwin Austin, pe Markets.com beneficiezi de un mediu de tranzactionare securizat, pentru ca sunt utilizate toate mijloacele tehnice necesare pentru protejarea sistemelor de date. Poti fi si tu unul dintre clientii Markets.com accesand www.godwin-austin.com  si vei beneficia de suport 24 de ore, analize financiare personalizate, semnale de tranzactionare prin sms,  educatie financiara, webinarii si seminarii gratuite locale si internationale.