Dupa ce compania Facebook a fost evaluata la 65 de miliarde de dolari, la inceputul acestei saptamani, actiunile Facebook pe care le detine Bono valoreaza 975 de milioane de dolari.

In plus, trupa U2 a doborat de curand un record important, "360° Tour" devenind, la sfarsitul lunii iulie, turneul cu cele mai mari incasari din istorie - 736,1 milioane de dolari.

Trupa U2, formata din Bono (voce si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr. (tobe si percutie), a fost fondata in 1976, cand membrii acesteia erau inca adolescenti fara cunostinte aprofundate de muzica.

Insa, pana la mijlocul anilor '80, trupa a capatat notorietate la nivel international, remarcata fiind pentru sound-ul sau intens si profund, pentru vocea plina de pasiune a lui Bono si interpretarea la chitara a lui The Edge.

Cel mai recent turneu mondial al grupului, intitulat "360° Tour", promoveaza cel de-al 12-lea album de studio al U2, "No Line On The Horizon", este cel mai scump din istorie. Fiecare concert a generat incasari medii de 7 milioane de dolari, fiind urmarit, in medie, de aproape 70.000 de spectatori - un nou record in domeniu.

"360 Tour" la final, U2 numara banii. Incasari record pentru un  turneu: peste 700 mil. dolari

Trupa U2, in fruntea topului Forbes al artistilor cu cele mai mari incasari in ultimele 12 luni