Desi legea nu prevede nicio interdictie in ceea ce priveste remunerarea rudelor parlamentarilor prin intermediul bugetelor de care dispun alesii, ramane, totusi, problema morala. Cum se poate trece si peste acest mic impediment, au explicat pentru Gandul, deputatii in cauza.

"Nu e niciun fel de nepotism. Pai, daca dumneavoastra considerati ca cineva care are facultate in stiinte economice si in litere nu iti poate fi de folos...", a spus deputatul PDL de Botosani Neculai Rebenciuc motivele pentru care a angajat-o pe fiica sa, Carmen Rebenciuc, pe postul de consilier personal.

"In cine poti avea incredere, daca nu in sotie? M-a ajutat in campanie, de la lipit afise, la coordonare. Ma ajuta in primul rand la declaratiile politice si la proiectele de lege si ma tine la curent cu informatiile din judet. Expertiza se verifica in campanie, dar cred ca e de ajuns sa spun ca este licentiata in stiinte economice", a explicat si pedelistul Ioan Timis, care a explicat de ce si-a pus nevasta in fruntea cabinetului sau din Hateg.

Citeste articolul complet in Gandul!

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!